Om Det Lille Orangeri

En grøn oase

Det Lille Orangeri er en lille blomsterbutik i Næstved, der har eksisteret siden 2018, hvor et byggeprojekt blev startskuddet på min rejse som selvstændig.

Jeg hedder Lone Søndergaard, og jeg har en baggrund som blomsterdekoratør. Da jeg for en årrække siden stødte på gamle vinduer fyldt med historie og minder fra en nedreven bygning, besluttede jeg mig for at bruge dem til at bygge orangeriet i haven, som nu danner rammen om min lille butik.

Her trækker jeg inspiration fra naturen til at skabe smukke buketter og dekoration, der spreder glæde til livets store begivenheder og til hverdag.

Bæredygtighed

Jeg lægger stor vægt på at bruge årstidsbestemte og danskproducerede, lokale blomster og planter i de buketter og dekorationer, jeg sælger – blandt andet selvdyrkede afskårne blomster i sommerhalvåret.

Selvom det til tider begrænser udvalget en smule, giver det samtidig mulighed for nogle nytænkende og kreative dekorationer i anderledes materialer.

Unikke produkter

Udover blomster og planter forhandler Det Lille Orangeri også specieludvalgte produkter til hus og have, der passer ind i mit grønne univers. Når du handler hos Det Lille Orangeri støtter du således lokale iværksættere, mens du får unikke og bæredygtige produkter.


Find åbningstider her

Du kan også læse nærmere om vores privatlivspolitik hos Det lille Orangeri her

Du er meget velkomne til at kontakte mig omkring køb, bestillinger, samarbejder eller andet.