Om det lille Orangeri

Her er lidt om mig og mit lille orangeri.

Jeg hedder Lone og jeg bor i Næstved sammen med min mand. Jeg er uddannet blomsterdekoratør og kan rigtig godt lide at være kreativ med blomster.

Da jeg i forsommeren 2018 så en annonce på facebook med nogle billige vinduer, blev det starten på mit projekt om et orangeri i min egen lille have. Vi bor i et villakvarter med en lille have, hvor der manglede noget nyt og spændende, hvilket resulterede i byggeriet af orangeriet. At bygge et orangeri i baghaven har til tider været en hård opgave at føre ud i livet, og var ikke lykkedes uden hjælp fra gode venner og familie.

Udover interesse for have og planter, kan jeg også rigtig godt lide at gå på loppemarkeder og finde ting som jeg kan give nyt liv. Jeg er næsten altid i gang med et eller andet projekt enten ved at male, ompolstre møbler, indrette eller dekorere.

Jeg har længe haft tanker om at blive selvstændig og at kunne kombinere hobby med forretning. Det lille Orangeri vil derfor være stedet, hvor jeg deler ud af mine eventyr i haven, binderi af blomster og loppefund. Dette vil ske i form af salg af dekorationer, planter og brugskunst og kurser i blomsterbinding.

Find åbningstiderne for Det lille Orangeri her. 

Du kan også læse nærmere om vores privatlivspolitik hos Det lille Orangeri her

I er meget velkomne til at kontakte mig med spørgsmål eller andet.